Ramazanova Sürəyya Orucəli qızı

Bakı Xoreoqrafiya Akademiyası tam orta təhsil pilləsində tədris işləri üzrə katib

Qısa bioqrafik məlumat

• Ramazanova Sürəyya Orucəli qızı 1985-ci il may ayının 16-da Abşeron rayonu, Qobu qəsəbəsində anadan olub.
  • 2002-ci ildə Qaradağ rayonu, Lökbatan qəsəbəsində yerləşən C.Niftəliyev adına 233 №-li tam orta məktəbi bitirib.
  • 2003-2007-ci illərdə ildə Bakı Dövlət Universitetinin filologiya fakültəsinə daxil olub, rus dili və ədəbiyyatı ixtisası üzrə fərqlənmə ilə bitirib.
  • 2011-ci ildən 2012-ci ilədək Bakı Pedoqoji Kadrlarının İxtisasartırma və Yenidənhazırlanma İnstitutunda “İbtidai təhsilin pedaqogikası və metodikası” üzrə kurs keçib.
  • 2013–2013-cü il tarixlərində Bakı Pedaqoji Kadrlarının İxtisasartırma və Yenidənhazırlanma İnstitutunda “Ümumi orta təhsil səviyyəsinin yeni fənn kurikulumlarında qiymətləndirmə standartlarının tətbiqi” kursunu bitirib.
  • 2017-2017-ci il tarixlərində Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi Təhsil İnstitutunun Təhsil Texnologiyaları Mərkəzində “Təhsildə İKT və məntiq” layihəsi üzrə kursu (“İnteraktiv lövhələrdən istifadə – Activinspire proqramı”) bitirib.
  • 2021-ci il tarixlərində Rusiyanın Krasnodar şəhərinin “Rus dilinin müasir metodlarla tədrisi” mövzusunda onlayn keçirilən ixtisasartırma seminarında iştirak etmiş və sertifikat almışdır.

Əmək fəaliyyəti

• 2009-cu ildən Bakı Xoreoqrafiya Məktəbində, hal – hazırda Bakı Xoreoqrafiya Akademiyasının tam orta təhsil pilləsində tədris işləri üzrə katib vəzifəsində işləyir.
  • 2016-cı il ildən – Bakı Xoreoqrafiya Akademiyasının tam orta təhsil pilləsində rus dili və ədəbiyyatı fənni üzrə dərs aparır.